Avontuur, snelheid en fun!

Met onze Rigid Inflatable Boats organiseren wij spectaculaire rallies. Op prachtige locaties in Nederland, België, Mallorca, Ibiza én Engeland varen we met hoge snelheden over de zeeën en oceanen en genieten we ondertussen ook van een flinke portie gezelligheid!

Iedereen kan deelnemen!

Beginnend of ervaren, met zakelijke relaties of als particulier team, met onze professionele begeleiding zorgen wij voor de ultieme nautische beleving!

Rally Events

Offshore Rib Rally is ontstaan uit passie. Passie voor het varen, passie voor adrenaline en passie voor het genieten van de mooie dingen van het leven. 

Deze passie willen we graag delen, beschikbaar en bereikbaar maken! Onze Offshore Rib Rallies zijn toegankelijk voor iedereen met een beetje lef en nautisch bloed. Je hoeft geen eigen RIB te hebben, geen professional schipper te zijn, geen grote sponsorbudgetten achter je hebben staan. Door de beschikking over onze eigen vloot van 15 identieke 7,85 meter lange, 250PK gepowerede Ribs, kan iedereen mee doen aan één of meerdere van onze evenementen!

Ongekende events voor ieders bucket-list!

Op dit moment bereiden we al een aantal events voor in binnen- en buitenland. Van 1 dags-events tot 4-daagsen. In Nederland en op Ibiza. Als uniek corporate rally event of juist in partnership met een prachtig bestaand evenement. Deze events horen in ieder geval op ieders nautische bucket-list! 

Data in 2019 Evenement Locatie
Zaterdag 11 mei RTexelR Rally Rotterdam - Texel
Ma 27 - Do 30 Mei Ibiza Gold Cup Ibiza
Vrijdag 13 september Rotterdam Rib Rally Rotterdam

 

Deelnemen met teams van 4 tot 6 personen

De Rib Rally is een teamsport. Tijdens de evenementen wordt er, afhankelijk van het evenement met 4 of 6 teamleden aan boord gevaren. Meer informatie hierover staat op de desbetreffende evenement-pagina vermeld. 

Corporate teams en/of particuliere avonturiers, iedereen kan het beleven

Onze Rally events zijn uitermate geschikt als Corporate Incentive, relatie-evenement of personeels-incentive. Teamspirit, adrenaline en ongekende beleving vormen de rode draad tijdens alle evenementen, die onder begeleiding staan van onze ervaren en professionele crew. 

Natuurlijk zal het varen in de diverse varianten, met al dan niet GPS-waypoints of andere (navigatie)opdrachten de kern vormen van deze evenementen. Maar alle zaken daaromheen zoals onder andere uitstekende hospitality zijn van a tot z geregeld. Zodat u en uw relaties, collega's of vrienden optimaal kunnen genieten van de Offshore Rib Rally!

 

Rib Rally Ibiza - Crossing Es Vedra

Tijdens de Rib Rally Wedstrijden worden er diverse stages gevaren. Dit gaat op een avontuurlijke manier. Waypoints vinden, ludieke opdrachten vervullen en vooral veel en heerlijke varen. In de eerdere edities was het varen vaak heftig, maar dat is niet meer waar we de lol van halen. 

Geen blauwe plekken meer, maar gewoon lekker varen op een snelheid die je zelf wilt (en ja, dat is natuurlijk nog steeds hard) en vooral een avontuurlijke competetieve strijd met elkaar aangaan met heel veel fun en gezelligheid op en rondom het varen!