In samenwerking met Stichting Rotterdam RibRally wordt deze rally jaarlijks georganiseerd voor ondernemers die niet bang zijn voor een nat pak. Het event geeft je de kans de snelheid van de ribboot te ervaren op de Rotterdamse wateren. Daarnaast kun je uitgebreid netwerken en bijdragen tijdens de veiling. Alle opbrengsten komen ten goede aan een goed doel.

Rotterdam Rib Rally

De Rotterdam Rib Rally is hét event in Rotterdam waarbij alles draait om snelle boten en goede contacten! Onder het genot van een hapje en een drankje konden de deelnemers hun netwerk van zakelijke en persoonlijke contacten weer uitbreiden en bestaande relaties onderhouden. En uiteraard krijgt iedere deelnemer de kans om in een ribboot door de Rotterdamse wateren te varen op hoge snelheid.

Op vrijdag 13 september 2018 wordt de Rotterdam Rib Rally alweer voor de 7de keer gehouden. Het is het grootste Charity Rib Event van Europaen wij zijn trots op het feit dat we voor het 5de jaar de Nautisch Partner zijn voor dit prachtige event. Ruim 20 RIBs zullen op deze vrijdag weer een prachtige snelle tocht gaan beleven op de Maas en diverse unieke plekken van Rotterdam vanaf het water gaan bezichtigen, in combinatie met avontuurlijke en enerverende activiteiten!

RIB-varen voor het goede doel

Sinds het begin van de oprichting heeft de Rotterdam Rib Rally zich ingezet voor diverse goede doelen. Al enkele jaren is de Stichting Lymph & Co - met Prins Bernhard Jr als haar oprichter - het "vaste" goed doel en is er reeds ruim € 150.000,00 hieraan gedoneerd! Voor de komende editie zal 75% van het opgehaalde bedrag gedoneert worden aan Lymph & Co, de overige 25% zal verdeelt worden over twee belangrijke locale goede doelen: Stichting Aafje die zich inzet voor het welzijn van de ouderen en naar de stichting "Stem zonder gezicht", een belangrijke stichting die zich inzet voor de kinderen waarvoor niet in hun normale basisbehoeften voorzien kan worden. 

Schrijf uw bedrijfsteam in en geniet van een uniek evenement én unieke netwerk-kans

U kunt hier direct naar de website www.rotterdamribrally.nl gaan voor alle informatie en de inschrijvingsmogelijkheden. Dit evenement voor en door de Rotterdamse ondernemers mág u niet missen!