Building Relations - Uniting Memories

Een unieke Corporate Rib Experience waarbij u uw relaties ongekende momenten laat beleven en daarmee een altijd aanwezige indruk zal achter laten!

Met onze vloot van 15 identieke RIBs creëren wij de perfecte setting voor sterke relaties en gedeelde herinneringen!

 

 

Rib Events

Client treatment en loyaliteit zijn de meest essentiële aspecten om relaties op te bouwen en te onderhouden. Offshore Rib Events begrijpt dit en zet het om in een evenement dat tot in de puntjes geregeld is. Hospitality, aankleding, veiligheid, alles is gewaarborgd.

Diverse concepten, prachtige locaties

Als marktleider op het gebied van zakelijke RIB events weten wij als geen ander de juiste sfeer bij uw evenement te creëren door spanning met een tocht op hoge snelheid of juist een meer relaxte tour met veel boten, waarbij we bijvoorbeeld langs projecten van uw bedrijf varen. 

Corporate Rib Events zijn er in vele vormen, in het binnen- èn in het buitenland. Voor diverse klanten hebben wij reeds custom made Rib Events mogen organiseren op prachtige locaties zoals Scheveningen, Muiderzand, Barcelona, Ibiza en zelfs Miami!

Voor een specfiek voor u op maat te organiseren Rib Event komen we graag met u in gesprek. Bel ons via 0344-621 343 voor alle informatie en wij verzorgen graag een vrijblijvende offerte op maat!

Corporate Rally Events

Naast de voor uw bedrijf speciaal georganiseerde events, bieden wij ook verschillende "vaste" concepten waaraan u met een bedrijfsteam aan mee kunt doen. Hiervoor nodigt u uw relaties uit en beleeft u het evenement samen met andere bedrijfsteams die ook hun relaties hebben uitgenodigd. Avontuurlijk netwerken ten top, kijk voor alle Corporate Rally Events op onze specifieke pagina's.