De grootste en meest spectaculaire zeilrace ter wereld. Dat is de Volvo Ocean Race. Over 45.000 zeemijlen strijden de teams op de wereldzeeën om de zege. Vanaf de start in Alicante tot het finish event van 24 tot en met 30 juni in Den Haag, 9 maanden later. Een voortdurende golf aan unieke, onvergetelijke belevenissen. En niet alleen voor de deelnemers zelf!

Volvo Ocean Race Experience 2018

Offshore RibEvents creëert in samenwerking met de Volvo Ocean Race Finish-organisatie “the Volvo Ocean Race Experience”. Een uniek evenement waarbij u in het hart van de Volvo Ocean Race aanwezig bent. Voel de spanning in de Volvo Ocean Race Village. Ervaar de adrenaline tussen de zeiljachten vanaf de RIBs op zee. Neem een selfie aan het stuurwiel van een Volvo Ocean 65 jacht. 

Op 24 juni zullen onze RIBs ingezet worden voor de officiële finish-organisatie. Dit zal ook zo zijn op 28, 29 en 30 juni, wanneer de VORs nog twee keer de Scheveningse wateren opzoeken voor de befaamde en immer spannende Pro-Am en InPort races. 

Op de dagen daartussen, vanaf maandag 25, dinsdag 26 én woensdag 27 juni, organiseren we in samenwerking met zowel de VOR-Den Haag organisatie als één van de Legend-schepen van de VOR, de Ocean Breeze, een aantal unieke arrangementen! U kunt hier de PDF over deze Volvo Ocean Race Rib Events Arrangementen downloaden, of natuurlijk de informatie hieronder verder lezen.

Volvo Ocean Race - Rib Events Arrangement

Rotterdamse Volvo Ocean Race RibTrip op dinsdag 26 juni

Een speciaal evenement wordt de Rotterdamse VOR RibTrip. In samenwerking met toprestaurant Las Palmas van Herman den Blijker ontvangen we onze gasten aldaar, waarna we met z'n allen vol gas over de Maas naar de Noorzee varen. Stuurboord uit, op naar Scheveningen, waar we worden ontvangen door een Hostess van de Volvo Ocean Race Den Haag organisatie voor een rondleiding door het Village.

Een uniek kijkje in de wereld van de Volvo Ocean Race, uiteraard aangevuld met een overheerlijke hospitality. Een RIB-tour door de haven van Scheveningen, een transfer terug naar Rotterdam en met een heerlijk diner in Las Palmas wordt dit exclusieve incentive afgesloten. 

Meer weten? Download onze specifieke Rotterdamse VOR RibTrip brochure hier, of neem direct contact met ons op via telefoonnummer 0344621343.

De Ocean Breeze, een ware Volvo Ocean Race Legend 

De Ocean Breeze, één van de Volvo Ocean Race Legendschepen met haar deelname aan de 2008-09 editie, ligt voor u klaar in de 1ste Haven van Scheveningen, direct naast het VOR-Village. 

U kunt kiezen voor een rondleiding door één van de zeiler, maar u kunt er ook voor kiezen om met uw gasten daadwerkelijk mee te gaan zeilen! Een absolute unieke ervaring voor een volledige beleving van de Volvo Ocean Race.

Keuzes in startlocatie, zeilen en hospitality: u bepaalt het zelf!

Wij creëren graag uw Volvo Ocean Race Experience op maat. De prijzen variëren van € 395,00 exclusief BTW per persoon tot € 845,00 excl. BTW per persoon, afhankelijk van onder andere uw startlocatie, de specifieke hospitality wensen en de keuze om al dan niet te gaan zeilen op de Ocean Breeze. 

Naar aanleiding van uw specifieke wensen en aantallen gasten zullen wij u graag voorzien van een op maat gemaakt evenement-concept met bijbehorende offerte. U kunt ons hiervoor bereiken op telefoonnummer 0344-621343 en via e-mail op info@ribevents.com.