Rib Rally Terneuzen

Het zakelijk evenement in Zeeland waarbij Bourgondisch genieten, RIB Rally en netwerken met elkaar gecombineerd worden!

Helaas kunnen wij dit evenement NIET door laten gaan dit jaar. In het weekend van 22 en 23 september dus geen Rib Rally Terneuzen en geen NK RIBvaren.

We zijn druk bezig om voor volgend jaar een nieuwe datum te plannen en zullen iedereen hiervan op de hoogte houden.

Rib Rally Terneuzen 2018 - The Corporate Challenge

Bedrijfsevenement èn NK RIB-varen in 1!

De Rib Rally in Terneuzen vindt jaarlijks in september plaats op de Westerschelde bij Terneuzen.

Op zaterdag 22 september trappen we traditiegetrouw af met de Corporate Rib Rally Terneuzen: een zakelijke rally waarbij Rib Rally gecombineerd wordt met een dag genieten op en om het water met collega's, klanten en/of andere relaties. Het winnen van de beker is uiteraard een hoogtepunt. Maar zeker niet minder belangrijk zijn de trainingstochten op de Westerschelde, naar de Noordzee, langs de mooie Zeeuwse kusten met al haar herkenningspunten. Ieder jaar weer zoeken we de mooiste locaties om aan te leggen voor een geheel verzorgde lunch en de dag wordt afgesloten met een heerlijk diner en een feestelijke borrel tot in de late uurtjes. Kortom een evenement waarbij de gasten een onvergetelijke dag beleven.

Gaat uw bedrijf de uitdaging aan?

Vanaf nu kunt u zich weer inschrijven met één of meer bedrijfsteams van 6 personen voor de Corporate Challenge. Een uitdaging is het zeker, u zult samen met uw relaties de mogelijk ruige omstandigheden van de Westerschelde, de Noordzee én de Put van Terneuzen weten te overwinnen. En misschien zal de prachtige wisselbokaal komend jaar wel bij u op kantoor komen te staan!

Indien u vóór 1 april inschrijft, geniet u nog van een korting van € 200,00 en betaald u slechts € 2.195,00 ex BTW per team. Daarna geldt het reguliere tarief van € 2.395,00 per bedrijfsteam.

Inclusief in dit tarief is natuurlijk een prachtige RIB met professionele schipper, alle brandstof en havengelden én een uitgebreid hospitality-pakket (ontvangst, lunch en uitgebreide borrel) voor 6 personen. Met deze RIB gaat u twee prachtige tochten maken over de Westerschelde én een demonstratie-race varen in de Put van Terneuzen!

U kunt hier de Rib Rally Terneuzen PDF downloaden om uw bedrijf intern nog enthousiaster te krijgen voor dit unieke evenement. Uiteraard kunt u ons ook te allen tijden bereiken via 0344-621343 of via info@ribevents.com. Via dit e-mail adres kunt u ook gelijk uw gewensten inschrijving en/of sponsorpakket kenbaar maken.

 

Rib Rally Terneuzen 2018