Propstars

Word jij de nieuwe Powerboat-Baas?!

Op zaterdag 28 april kun jij kennis maken met de wereld van powerboat-varen! Varen in snelle RIBjes, kennismaking met een echte Powerboat en Zapcat en meevaren met één van de RIBs uit het Europees Kampioenschap RIB-varen!

Professionele piloten gaan jou les geven en je de tips en tricks geven voor het snelle varen.

Een stukje theorie, maar vooral lekker varen!

Om goed te kunnen varen geven we natuurlijk ook een stuk theorie. Belangrijk, want hierin leggen we enkele technische en veiligheidsaspecten van het varen uit. Wat moet je wel doen, wat kun je beter niet doen.  

Maar natuurlijk gaan we vooral het water op!

Propstars - Word jij de nieuwe powerboat-baas

Je kunt je ouders geruststellen: de veiligheid is natuurlijk geregeld

Evenementenlocatie EVM19 is een door de internationale powerboat-federatie erkend Youth Development Center, een officiële opleidingslocatie dus. En die status krijg je niet zomaar. De instructeurs zijn allemaal gecertificeerd, professionale partners als Yamaha zorgen voor hoogwaardige spullen en de locatie zelf organiseert al meer dan 15 jaar kleine en grote watersportevenementen. 

Het varen zal gebeuren op een afgesloten stuk water en natuurlijk zullen er diverse veiligheidsboten en -instructeurs op deze locatie aanwezig zijn. 

Je ouders hoeven zich ook niet te vervelend, er is genoeg te doen!

Jij staat in het middelpunt. Samen met nog een suk of 40 andere kinderen. Want deze dag draait om jullie! Maar we zijn de ouders natuurlijk niet vergeten. Vanaf ons River Beach Terras kunnen ze jouw vaar-activiteiten direct bewonderen of ze kunnen zelf nog een stuk mee gaan varen op één van de professionele grotere RIBs!

Propstars - Word jij de nieuwe powerboat-baas

Schrijf je snel in, het kost maar € 15,00 per deelnemer! 

Je kunt je nu per e-mail inschrijven via info@ribevents.com. Geeft hierin aan wie je allemaal wilt inschrijven en hoe oud iedereen is. Het totaalbedrag kun je (of je ouders natuurlijk) overboeken op ons rekeningnummer NL34 ABNA 0510 1405 05. Vermeld hierbij even goed de achternaam van degene die je als eerste inschrijft. Let op: we hebben maar 36 plaatsen voor deze PropStars Try Out dag, dus zorg dat je je snel inschrijft!

Let op: het is niet zonder risico

Natuurlijk, wij zullen er alles aan doen om de hele dag zonder problemen te laten verlopen. En de kans is ook heel groot dat dat zo zal zijn. Maar, powerboating is niet zonder risico. Dat is iets wat jijzelf moet weten, maar natuurlijk ook jouw ouders. Op de dag zelf zullen zij hier dan ook nog wel een handtekening voor moeten zetten dat dit risico erkend wordt en dat zij hun kind(eren) toestaan om aan deze dag deel te nemen. 

Vriendjes meenemen: superleuk

Natuurlijk kun je ook met vriendjes deelnemen. Zorg er dan wel voor dat ook hun ouders officieel toestemming geven.

Om hun net zo enthousiast te maken als jouw ouders, kun je hier een mooie Propstars-flyer downloaden en die naar hen doorsturen!

 

 

Propstars - Word jij de nieuwe powerboat-baas