Freedom X-ing

Zaterdag 5 mei: de snelle oversteek van Cadzand naar Ramsgate!

Een heroïsche oversteek vanaf Cadzand naar Ramsgate! Eentje die elke nautische avonturier op zijn of haar "bucketlist" heeft staan. Op zaterdag 5 mei gaat het gebeuren, we steken de Noordzee over en meren bij de befaamde "white cliff's" in Ramsgate aan voor een welverdiende uitgebreide Engelse lunch.

Kan jouw schip harder dan 70kmpu / 35knopen? Dan kun je mee!

Hoe meer boten, hoe meer vreugde! Een mooie gedachte waarmee deze Freedom X-ing dan ook openstaat voor elk zeewaardig vaartuig dat harder kan varen dan 70kmpu / 35 knopen. Het is namelijk best een endje varen en we willen in de middag nog terug ook. Hoewel dit dan weer een eigen keuze mag zijn natuurlijk.

Vertrek vanaf AIRrepublic / Jachtclub Cadzand

Een vroeg ontbijt van sterrenchef Sergio Herman vormt de unieke start van dit avontuur! Fris, vol goede moed en met een stevige basis zullen we in categoriën daarna de zee op gaan, de langzamere schepen wat vroeger dan de snellere boten. Doelstelling is dat we tegelijk en gezamenlijk onze heroïsche entree in Ramsgate maken, waar we opgewacht zullen worden door enthousiaste Britten!

Deelname kost slechts € 295,00 excl. BTW per team

Voor deze deelneme staat er een hele organisatie inclusief 2 begeleidende RIBs voor de deelnemers klaar. De jachthavens zijn geregeld (het liggeld voor in Ramsgate zit ook in de fee), alles is afgestemd en geakkoordeerd door de diverse autoriteiten en diverse veiligheids-backups zijn in plaats gebracht.

Hospitality package: € 95,00 excl. BTW per deelnemer

We gaan dit event ook high-end optuigen. Een sterren-ontbijt én borrel in dé brasserie van Zeeland: AIRrepublic, een prachtige, hippe en gastronomische locatie in de haven van Cadzand. 

Ook in Ramsgate staat er natuurlijk een goed lunch voor alle deelnemers klaar en er wordt gezorgd voor een persoonlijk "candybar-pakket" voor onderweg. 

Zijn er nog meer kosten? Niet naar onze organisatie! 

Brandstof is uiteraard voor je eigen rekening, evenals een eventuele overnachting in Ramsgate of andere locatie en een eventueel diner bij terugkomst (waarvoor we natuurlijk wel weer een topaanbieding zullen gaan realiseren!). Als je een dag eerder al je boot in Cadzand wil leggen of er nog een nachtje wil verblijven, dan zal er ook liggeld aan de Jachthaven van Cadzand verschuldigd zijn. 

Geen eigen schip? Huur één van onze 8 meter lange RIBs met of zonder schipper of vaar mee op één van organisatie RIBs!

Ook als je geen eigen schip hebt, zijn er twee manieren om mee te gaan:

- Huur een Ribeye 785s / Yamaha 250PK boot, met of zonder schipper. De kosten hiervoor bedragen € 1.495,00 ex BTW, inclusief transport naar Cadzand, maar nog exclusief brandstof.

- Je kunt een losse plaats inkopen op één van de organisatie-RIBs, deze kosten € 595,00 ex BTW per persoon. Dit is inclusief alle kosten zoals transport, brandstof en het hospitality package.

Meer info? Direct inschrijven? info@ribevents.com!

Zaterdag 5 Mei: Freedom X-ing, de snelle RIB oversteek van Cadzand naar Ramsgate, Engeland