Rib Rally Mystical Miles, The Ibiza Regatta Gold Cup Edition

Mystical Miles Ibiza

In samenwerking met de Ibiza Regatta!

Een ongekende combinatie van avontuur, hospitality en schoonheid van de Mediterraanse zee...

Klassieke zeilschepen, snelle RIBs en hippe feesten, de samenwerking tussen de Ibiza Regatta en de Rib Rally Mystical Miles creëert een prachtig nieuw gezamenlijk evenement om van te genieten met vrienden en zakenrelaties. 

Download hier de PDF-brochure met het event-overview, kijk voor alle details hieronder.

24 t/m 27 September: Ibiza, Spanje

Dat het wederom een fantastisch event zal gaan worden voor zowel de fantieke RIB-vaarder als de (corporate)RIB-avontuurier staat in ieder geval vast! Helemaal nu we een samenwerking aangegaan zijn met de Ibiza Regatta, een prachtig zeil-evenement met veel avontuurlijke Nederlandse deelnemers die hetzelfde DNA hebben als de Rib Rally: Racen en Feesten, Competitie maar vooral veel gezelligheid!

Mystical Miles concept naar Ibiza

Na Mallorca zetten we dit succesvolle concept nu door naar Ibiza. Avontuurlijke rallies waarbij snelheid niet maximaal hoeft te zijn. Gave opdrachten, lastige navigatie en ludieke competitie vormen de kern op het water. Natuurlijk, we gaan snel varen, maar de helm gaat niet op, er zullen geen pure races plaatsvinden. We creëren een uniek nautisch avontuur waarbij snelheid, adrenaline, fun en gezelligheid een prachtige combinatie gaan vormen. 

Perfecte hospitality

Na elke stage, zowel bij lunch als bij borrel, finishen we op prachtige locaties op één van de stranden en havens van Ibiza. De cocktails staan klaar, de muziek gaat aan, de grote verhalen gaan over de bar heen en weer! In samenwerking met de Ibiza Regatta worden heerlijke diners geserveerd, overgaand in swingende feesten. 

Rib Rally Mystical Miles, The Ibiza Regatta Gold Cup Edition

Deelname met een organisatie-RIB óf met een eigen RIB is mogelijk!

Heb je geen eigen RIB? Geen probleem! De organisatie verhuurt namelijk een vloot van identieke 7,85 meter lange RIBs van het merk Ribeye. Met een krachtige Yamaha 250PK motor erachter behoort deze combinatie direct tot één van de favoriete rally-RIBs van Europa waarmee al vele avonturen op het water beleefd zijn!

Deelname met een RIB vanuit de organisatie (max 5 gasten per RIB)

- Deelname voor 1 of 2 dagen, fee per dag: € 1.995,00 per team + € 65,00 per deelnemer. 

- Deelname aan het 3-daags programma: € 5,495,00 per team + € 65,00 per deelnemer per dag.

Deelname met een eigen RIB of andere prachtige snelvarend schip

- Deelname voor 1 of 2 dagen, fee per dag: € 345,00 per team + € 65,00 per deelnemer. 

- Deelname aan het 3-daags programma: € 795,00 per team +  € 65,00 per deelnemer per dag. 

Het Ibiza Regatta Hospitality Package met de exclusieve diners en avondprogramma’s verzorgen wij graag voor u, maar valt buiten de bovengenoemde prijzen. Meer informatie hierover kunt u lezen op hun website www.ibizaregatta.com

Hotelovernachtingen

Voor alle deelnemers aan de Rib Rally Mystical Miles verzorgen wij graag de hotel-overnachtingen. Op het moment van schrijven is nog niet bekend waar we exact zullen gaan verblijven, maar uiteraard kunt u er van uitgaan dat dit - zoals gebruikelijk - weer prachtige spots zijn waar we u zullen laten vertoeven!

Zeker weten erbij zijn? Neem nu al vast contact met ons op via 0344-621343 of info@ribevents.com

Rib Rally Mystical Miles, The Ibiza Regatta Gold Cup Edition

De exacte data: Maandag 24 september tot en met donderdag 27 mei 2018

De grootse opening van de Ibiza Regatta Gold Cup en de Rib Rally Mystical Miles zal op maandagavond 24 september zijn. 

Het vaarprogramma vindt plaats op de dinsdag, woensdag en donderdag, waarbij het evenement met een fantastisch feest zal worden afgesloten op de donderdagnacht. 

Hospitality, overnachtingen en vluchten?

In samenwerking met de organisatie van de Ibiza Regatta wordt het gehele avondprogramma gerealiseerd met exclusieve diners en hippe feesten. Middels deze samenwerking zullen wij u ook kunnen helpen met het realiseren van de beste overnachtingslocaties en deze wellicht zelfs voor u boeken in een totaalpakket. De kosten voor deze hospitality-aspecten vallen buiten het bovenstaand aangeboden arrangement en zullen wij op basis van uw specifieke aanvraag voor u uiterwerken.

Naar verwachting 10 deelnemende teams! 

Wij hebben in de basis 4 RIBs beschikbaar voor onze deelnemers, de verwachting is dat er nog een 6-tal andere RIBs ook mee zullen doen aan dit prachtige evenement!

Zeker weten erbij zijn? Neem nu al vast contact met ons op via 0344-621343 of info@ribevents.com