De grootste en meest spectaculaire zeilrace ter wereld. Dat is de Volvo Ocean Race. Over 45.000 zeemijlen strijden de teams op de wereldzeeën om de zege. Vanaf de start in Alicante tot de finish in Den Haag 9 maanden later een voortdurende golf aan unieke, onvergetelijke belevenissen. En niet alleen voor de deelnemers zelf!

Volvo Ocean Race Experience 2017

Offshore RibEvents organiseert “the Volvo Ocean Race Experience”. Een uniek evenement waarbij u in het hart van de Volvo Ocean Race aanwezig bent. Voel de spanning in de Volvo Ocean Race Village. Ervaar de adrenaline tussen de zeiljachten vanaf de RIBs op zee. Neem een selfie aan het stuurwiel van een Volvo Ocean 65 jacht. En ervaar uiteraard het prachtige weer, de heerlijke keuken, de mooie stranden en het bruisende nachtleven waar Alicante om bekend staat.

Met het all-in pakket ( o.a. vlucht l hotel l lunches l diners l RIB Rallies l Race Village Experience l een rondleiding en bezoek aan een “Team Base” l een kijkje achter de schermen bij de “Boatyard” l een presentatie van een zeilprofessional l een “proeverij” van wedstrijdfood ) ervaart u alles. Wees erbij in Alicante!

Programma:

Op donderdag 19 oktober vliegen we met een middagvlucht naar Alicante. Na de transfer naar uw hotel en het inchecken daar leren we elkaar beter kennen tijdens de welkomstborrel.

Op vrijdag beginnen we de ochtend met een warming-up tijdens de VOR Experience in de Race Village in Alicante. We gaan achter de schermen met onder andere een presentatie over de VOR, het proeven van gevriesdroogde voeding en een bezoek aan een "Team Base". En u kunt aan boord van een Volvo Ocean 65 waar u een selfie kunt nemen vanachter het stuurwiel.

En dan is het tijd om te gaan genieten van een heerlijke lunch op het water. We vieren de Spaanse nazomer op de Middellandse Zee tussen de VOR-70 schepen. Met onze RIBs varen we tussen de machtige zeilschepen die deze middag tegen elkaar strijden in de Pro-Am Race. We sluiten de dag af met een mooi diner.

Zaterdag snuiven we de sfeer van het Volvo Ocean Race dorp en de host-city Alicante nog verder op. Door de rondleidingen en indrukken die u deze dag op zult doen, uiteraard ook weer aangevuld met ongekende hospitality in Spaanse sferen, bent u tot in detail voorbereid op de zondag.

Want dan is het zover: de Volvo Ocean Race 2017 - 2018 gaat van start. En u zit daar middenin. Na het afscheid van de zeilers op de wal gaan we de zee op. Met onze RIBs maken we onderdeel uit van de ruim 500 schepen die de zeiljachten begeleiden op de start van hun lange reis. En u zit op de eerste rij van deze achtbaan vol emotie, adrenaline en spektakel.

Hiervan kunt u de zondagavond wat bijkomen tijdens uw vlucht terug naar Nederland, zodat u de volgende dag iedereen kunt vertellen over dit onvergetelijke avontuur.

 

Get ready to be there!

Offshore Rib Events was er 3 jaar geleden ook bij. Tijdens de start van de VOR 2014-2015 vertrouwde Team Vestas op ons voor de perfecte dienstverlening voor haar mediateam. Gedurende de Pitstop in Scheveningen in juni 2015 leverden we 12 "Official Ribs" voor de lokale organisatie. Wij kennen de Volvo Ocean Race en weten hoe indrukwekkend het is om dit van dichtbij op het water mee te beleven.

In samenwerking met onze hospitalitypartner ATPI verzorgen we met onze eigen eventprofessionals en onze professionele schippers dit volledige arrangement. De kosten bedragen € 2.995,- per persoon inclusief vlucht, hotel, F&B arrangement, the Village Experience èn de onvergetelijke tochten op onze RIBs. U kunt dit arrangement individueel boeken, maar ook voor groepen. Let op: er is plaats voor maximaal 30 gasten.

Wilt u meer informatie? Bel ons dan op 0344-621343 of mail info@ribevents.com.