De grootste en meest spectaculaire zeilrace ter wereld. Dat is de Volvo Ocean Race. Over 45.000 zeemijlen strijden de teams op de wereldzeeën om de zege. Vanaf de start in Alicante tot het finish event van 24 tot en met 30 juni in Den Haag, 9 maanden later. Een voortdurende golf aan unieke, onvergetelijke belevenissen. En niet alleen voor de deelnemers zelf!

Volvo Ocean Race Experience 2018

Offshore RibEvents creëert in samenwerking met de Volvo Ocean Race Finish-organisatie “the Volvo Ocean Race Experience”. Een uniek evenement waarbij u in het hart van de Volvo Ocean Race aanwezig bent. Voel de spanning in de Volvo Ocean Race Village. Ervaar de adrenaline tussen de zeiljachten vanaf de RIBs op zee. Neem een selfie aan het stuurwiel van een Volvo Ocean 65 jacht. 

Op 24 juni zullen onze RIBs ingezet worden voor de officiële finish-organisatie. Dit zal ook zo zijn op 28, 29 en 30 juni, wanneer de VORs nog twee keer de Scheveningse wateren opzoeken voor de befaamde en immer spannende Pro-Am en InPort races. 

Op de dagen daartussen, vanaf maandag 25, dinsdag 26 én woensdag 27 juni, organiseren we in samenwerking met zowel de VOR-Den Haag organisatie als één van de Legend-schepen van de VOR, de Ocean Breeze, een aantal unieke arrangementen! U kunt hier de PDF over deze Volvo Ocean Race Rib Events Arrangementen downloaden, of natuurlijk de informatie hieronder verder lezen.

Volvo Ocean Race - Rib Events Arrangement

RIB-varen: Vanaf Rotterdam of IJmuiden naar Scheveningen!

Opstappen in het centrum van Rotterdam. Op volle snelheid over de Maas, zo de Noordzee op en het ruime sop kiezend naar het noorden. Een kleine 45 minuten later varen we de haven van Scheveningen binnen, het hart van de Volvo Ocean Race Finish! Een ontvangst, een uitgebreide rondleiding door de Volvo Ocean Race Village en een unieke experience op de Ocean Breeze vormen de kern van uw arrangement, natuurlijk ingekleed met high-end hospititality bij onze partners van het Harbour View Penthouse!

Vanaf Scheveningen haven zelf gaan RIB-varen? Ook dat kan natuurlijk!

En wilt u liever na een borrel of diner niet terugvaren naar uw startlocatie? Dan regelen wij voor u de transfers per VIP-bussen!

De Ocean Breeze, een ware Volvo Ocean Race Legend 

De Ocean Breeze, één van de Volvo Ocean Race Legendschepen met haar deelname aan de 2008-09 editie, ligt voor u klaar in de 1ste Haven van Scheveningen, direct naast het VOR-Village. 

U kunt kiezen voor een rondleiding door één van de zeiler, maar u kunt er ook voor kiezen om met uw gasten daadwerkelijk mee te gaan zeilen! Een absolute unieke ervaring voor een volledige beleving van de Volvo Ocean Race.

Keuzes in startlocatie, zeilen en hospitality: u bepaalt het zelf!

Wij creëren graag uw Volvo Ocean Race Experience op maat. De prijzen variëren van € 395,00 exclusief BTW per persoon tot € 845,00 excl. BTW per persoon, afhankelijk van onder andere uw startlocatie, de specifieke hospitality wensen en de keuze om al dan niet te gaan zeilen op de Ocean Breeze. 

Naar aanleiding van uw specifieke wensen en aantallen gasten zullen wij u graag voorzien van een op maat gemaakt evenement-concept met bijbehorende offerte. U kunt ons hiervoor bereiken op telefoonnummer 0344-621343 en via e-mail op info@ribevents.com.