RibSupport

Het gebruik van RIBs, en dan met name de vloot van de Offshore Rib Rally, is bij uitstek geschikt voor het begeleiden van een scala aan evenementen. Natuurlijk, zeilevenementen zijn hierbij de eersten waar men aan denkt, maar vaak kunnen RIBs ook zeer goed ingezet worden voor een stukje logistiek van gasten, of beveiliging van evenementen-terreinen aan het water. 

De Offshore Rib Rally heeft zich sinds 2012 onder de naam RibSupport.com gespecialiseerd in deze diensten. Niet alleen worden de RIBs voor een dergelijke opdracht aangepast, ook de professionele crew zal zich volledig in lijn der behoeften opstellen. Dat betekend uiteraard dat ze een perfecte controle hebben over de RIBs (heel belangrijk bij grote zeilwedstrijden), maar ook een gevoel voor service en hospitality hebben voor de gasten aan boord. 

(VIP)gasten en Mediateams

De afgelopen jaren hebben al diverse befaamde zeilevenementen zoals de Copa del Rey en The Superyacht Cup op Mallorca en de 52 Super Series op Ibiza een beroep op onze vloot en service gedaan. Mega-jachten en de wereldberoemde J-Class schepen voeren zij aan zij met onze RIBs waardoor wij de gasten van onze klanten een ongekende beleving van het zeilevenement konden bieden. 

We werken daarnaast veel in opdracht van binnen- en buitenlandse mediateams. Voor hen is het met name belangrijk om niet alleen 100% te kunnen vertrouwen op de stuurmanskunsten van onze schippers, maar ook dat onze schippers weten waar we op welk moment met onze RIBs moeten varen en stilliggen, om een perfect camera-shot te kunnen maken!

Official Supplier Volvo Ocean Race

Het machtigste zeil evenement ter wereld. En RibSupport was één van de twee official RIB suppliers tijdens de Pit Stop in Scheveningen afgelopen jaari! Met maar liefst 12 RIBs hebben wij vele gasten een unieke close-up ervaring kunnen bieden van de finish en start van de Volvo Ocean Race Pit Stop. 

Natuurlijk waren we er bij de start in Alicante ook bij en hadden we het Nederlandse mediateam van Team Vestas / Powerhouse aan boord. 

In 2018 zal de Volvo Ocean Race naar waarschijnlijkheid Nederland weer aan gaan doen. Ook dan zullen we ongetwijfeld van de partij zijn voor het ondersteunen van de organisatie.