Avontuur, snelheid en fun!

Met onze Rigid Inflatable Boats organiseren wij spectaculaire rallies. Op prachtige locaties in Nederland, België, Mallorca, Ibiza én Monenegro varen we met hoge snelheden over de zeeën en oceanen en genieten we ondertussen ook van een flinke portie gezelligheid!

Iedereen kan deelnemen!

Beginnend of ervaren, met zakelijke relaties of als particulier team, wij zorgen voor de ultieme nautische beleving!

Rib Rally

Offshore Rib Rally is ontstaan uit passie. Passie voor het varen, passie voor adrenaline en passie voor het genieten van de mooie dingen van het leven. 

Deze passie willen we graag delen, beschikbaar en bereikbaar maken! Onze Offshore Rib Rallies zijn toegankelijk voor iedereen met een beetje lef en nautisch bloed. Je hoeft geen eigen RIB te hebben, geen professional schipper te zijn, geen grote sponsorbudgetten achter je hebben staan. Door de beschikking over onze eigen vloot van 15 identieke 7,85 meter lange, 250PK gepowerede Ribs, kan iedereen mee doen aan één of meerdere van onze evenementen!

Early Bird Aanbiedingen

Op dit moment bereiden we al een aantal events voor in binnen- en buitenland.  Kijk eens in onze nieuwe brochure en houd onze site in de gaten voor inschrijven én speciale Early Bird aanbiedingen.

Data in 2017 Evenement Locatie Early Bird
Woensdag 24 mei Kaap Hoorn Rib Event Hoorn 1 april
Zondag 4 - Maandag 5 juni Tiel Maritiem Tiel  
Zondag 2 juli Westeinder Water Week Aalsmeer  
Zaterdag 2 september Corporate North Sea Challenge  Den Helder 1 april
Donderdag 7 september Rotterdam Rib Rally Rotterdam  
Zaterdag 23 september Corporate Rib Rally Terneuzen Terneuzen  
Woensdag 4 - Zondag 8 oktober Mystical Miles of Mallorca Palma de Mallorca 1 mei

 

Deelnemen met teams van 4 tot 6 personen

De Rib Rally is een teamsport. Tijdens de evenementen wordt er, afhankelijk van het evenement met 4 of 6 teamleden aan boord gevaren. Meer informatie hierover staat op de desbetreffende evenement-pagina vermeld. 

Corporate teams en/of particuliere avonturiers, iedereen kan het beleven

Onze Rally events zijn uitermate geschikt als Corporate Incentive, relatie-evenement of personeels-incentive. Teamspirit, adrenaline en ongekende beleving vormen de rode draad tijdens alle evenementen, die onder begeleiding staan van onze ervaren en professionele crew. 

Natuurlijk zal het varen in de diverse varianten, met al dan niet GPS-waypoints of andere (navigatie)opdrachten de kern vormen van deze evenementen. Maar alle zaken daaromheen zoals onder andere uitstekende hospitality zijn van a tot z geregeld. Zodat u en uw relaties, collega's of vrienden optimaal kunnen genieten van de Offshore Rib Rally!

 

Rib Rally Ibiza - Crossing Es Vedra

Tijdens de Rib Rally Wedstrijden worden er diverse stages gevaren. Veelal lange afstanden waarin Waypoints (GPS-punten) de route langs de kust of rondom de eilanden bepalen. 

De competitie is sterk en serieus op het water, het feest rondom en achteraf is echter minstens zo belangrijk!