In samenwerking met Stichting Rotterdam RibRally wordt deze rally jaarlijks georganiseerd voor ondernemers die niet bang zijn voor een nat pak. Het event geeft je de kans de snelheid van de ribboot te ervaren op de Rotterdamse wateren. Daarnaast kun je uitgebreid netwerken en bijdragen tijdens de veiling. Alle opbrengsten komen ten goede aan een goed doel.

Rotterdam Rib Rally

De Rotterdam Rib Rally is het event in Rotterdam waarbij alles draait om snelle boten. Op 7 september 2017 vond de RRR alweer voor de vijfde keer plaats. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de deelnemers hun netwerk van zakelijke en persoonlijke contacten weer uitbreiden en bestaande relaties onderhouden. En uiteraard kreeg iedere deelnemer de kans om in een ribboot door de Rotterdamse wateren te varen op hoge snelheid.

Volgend jaar ook meedoen met uw bedrijf? Op vrijdag 14 september 2018 wordt de Rotterdam Rib Rally weer gehouden, het grootste Charity Rib Event van Europa!

Op de website www.rotterdamribrally.nl kunt u uw bedrijfsteam inschrijven voor dit unieke evenement voor en door de Rotterdamse ondernemers!