Rib Rally Terneuzen

Het zakelijk evenement in Zeeland waarbij Bourgondisch genieten, RIB Rally en netwerken met elkaar gecombineerd worden!

Rib Rally Terneuzen 2018 - The Corporate Challenge

Bedrijfsevenement èn NK RIB-varen in 1!

De Rib Rally in Terneuzen vindt jaarlijks in september plaats op de Westerschelde bij Terneuzen.

Op vrijdag 21 september trappen we traditiegetrouw af met de Corporate Rib Rally Terneuzen: een zakelijke rally waarbij Rib Rally gecombineerd wordt met een dag genieten op en om het water met collega's, klanten en/of andere relaties. Het winnen van de beker is uiteraard een hoogtepunt. Maar zeker niet minder belangrijk zijn de trainingstochten op de Westerschelde, naar de Noordzee, langs de mooie Zeeuwse kusten met al haar herkenningspunten. Ieder jaar weer zoeken we de mooiste locaties om aan te leggen voor een geheel verzorgde lunch en de dag wordt afgesloten met een heerlijk diner en een feestelijke borrel tot in de late uurtjes. Kortom een evenement waarbij de gasten een onvergetelijke dag beleven.

Op zaterdag 22 september vindt het NK Rib Rally plaats: de ervaren rotten in het Ribvaren strijden om de eerste plaats in verschillende heats, die mooi te volgen zijn vanaf de kade bij de Put van Terneuzen. Op deze dag: de Aqua Arena. Ook deze dag wordt aangekleed met hospitality, live-muziek, samengevat een feest om mee te maken, zowel als deelnemer als ook als toeschouwer.

Gaat uw bedrijf de uitdaging aan?

Vanaf nu kunt u zich weer inschrijven met één of meer bedrijfsteams van 6 personen voor de Corporate Challenge. Een uitdaging is het zeker, u zult samen met uw relaties de mogelijk ruige omstandigheden van de Westerschelde, de Noordzee én de Put van Terneuzen weten te overwinnen. En misschien zal de prachtige wisselbokaal komend jaar wel bij u op kantoor komen te staan!

Indien u vóór 1 april inschrijft, geniet u nog van een korting van € 200,00 en betaald u slechts € 2.195,00 ex BTW per team. Daarna geldt het reguliere tarief van € 2.395,00 per bedrijfsteam.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om ook sponsor te worden van het NK RIB-varen, gehouden op de zaterdag 22 september! Voor slechts € 250,00 is uw bedrijf al "Vriend van de Rib Rally". Wij zorgen er dan voor dat uw bedrijfslogo op al onze uitingen komen te staan, u ontvangt 4 kaarten voor de High Speed Experience in de pauze van het NK én u draagt bij tot het mogelijk maken van het varen voor de kinderen die middag ook!

Met uw bedrijfsnaam op zowel al onze RIBs als ook op het publieksscherm én de banner bij de prijsuitreiking? Dat kan ook als u ons "Partnerpakket" afneemt van € 995,00 ex BTW. Dan krijgt u tevens nog 8 kaarten voor de High Speed Experience ook!

Meedoen én sponsorpartner zijn is wel heel voordelig!

Ontvang 25% korting op de fee voor uw sponsorpakket voor elk team dat u inschrijft!

U kunt hier de Rib Rally Terneuzen PDF downloaden om uw bedrijf intern nog enthousiaster te krijgen voor dit unieke evenement. Uiteraard kunt u ons ook te allen tijden bereiken via 0344-621343 of via info@ribevents.com. Via dit e-mail adres kunt u ook gelijk uw gewensten inschrijving en/of sponsorpakket kenbaar maken.

 

Rib Rally Terneuzen - The Corporate Challenge