Evenementen- en organisatiebureaus

Een betrouwbare partner die begrijpt waar uw passie ligt. Die uw passie zelfs deelt!

Het moet gewoon goed geregeld zijn. Flexibel, professioneel, afspraak is afspraak. Zodat u uw beloften aan uw klanten kunt houden en kunt overtreffen. Wij zorgen er voor.

Met een vloot van 15 identieke RIBs en een professionele crew van 35 schippers staan wij altijd voor uw evenementen klaar. Waar dan ook in Europa of daarbuiten.

Dit kan voor een geheel concept zijn, een gedeelte van een grotere evenementproductie of eenvoudigweg als onderdeel van een evenement. Met 1 RIB of met 15, wij liggen op tijd klaar op de opgegeven locatie. Met de juiste kleding, de juiste branding, de juiste equipment.

Onze schippers zijnĀ meer danĀ alleen ervaren RIB-piloten. Ze hebben een ruime ervaring in corporate events, begrijpen dat een beleving meer is dan alleen het varen. Beleving, zorg, hospitality, het grijpt allemaal in elkaar bij onze service.

Duidelijke communicatie vooraf en tijdens het evenement, 1 contactpersoon bij wie u altijd terecht kunt.

U vraagt, wij varen. Zonder zorgen voor uw evenementproductieteam. Neem contact met ons op door te bellen met 0344-621 343 of te mailen naar info@ribevents.com.

Sharing the Passion